Advertisement

Хорватія – Іспанія - Mao36mplege Am : Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Хорватія – Іспанія - Mao36mplege Am : Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Не проходила так далеко на. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Pig9xlh4wg56om
Pig9xlh4wg56om from fakty.ua
Не проходила так далеко на. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча.

Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Це був найкращий матч євро! Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Hbatznu5 0w3km
Hbatznu5 0w3km from www.vseprosport.ru
Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Це був найкращий матч євро! Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес.

Brvfgxcqubalem
Brvfgxcqubalem from football24.ua
Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Не проходила так далеко на. Це був найкращий матч євро!

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Це був найкращий матч євро! В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Posting Komentar

0 Komentar